Trecuse doar jumatate de ora din primul amical al anului pentru ros-albastri si la o faza de la centrul terenului care nu anunta nimic, Nicolae Dica a cazut dupa un duel aerian cu un fundas advers, tinindu-se de genunchiul drept. Alarmati, cei din staff-ul medical au dat buzna pe teren, fara a mai astepta semnul arbitrului.

Decarul ros-albastrilor nu a mai putut continua si a fost inlocuit de Croitoru. Astazi, in jurul prinzului, stelistul a fost dus la unul dintre cele mai mari spitale din Firenze, Careggi, pentru a i se face un control RMN. Consultul a inceput la ora 17:00, iar rezultatele s-au lasat asteptate de toata lumea. Intr-un final s-a aflat ca stelistul are o leziune a ligamentului colateral, iar sansele ca el sa joace in dubla mansa cu Sevilla sint aproape nule!

ATITUDINE. Cu gindul doar la Sevilla

Mijlocasul stelist Sorin Paraschiv recunoaste ca toti colegii sai se antreneaza doar cu gindul la spanioli, cel mai greu adversar pe care ar fi putut sa-l intilneasca. "Trebuie sa recunoastem ca am cazut cum nu se poate mai rau, dar e si bine, pentru ca Sevilla joaca deschis, asa cum o facem si noi. Ne pregatim doar cu gindul la ei si sper sa avem noroc, asa cum a fost si cu Betis, insa depinde mult de ziua pe care o vom prinde acolo. Eu cred ca plecam cu sanse egale in dubla cu spaniolii", a marturisit Para.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.