Romanul si-a construit o imagine care la ora actuala il face mai popular decit Ayrton Senna, Platini sau Agassi. Mutu e pe locul 98 in topul celor mai cautati sportivi pe Internet

Popularitatea poate fi masurata si cantitativ, Internetul reprezentind un bun barometru al celebritatii, inclusiv sportive. Sfirsitul lui 2006 este pe cale sa aduca modificari majore in fruntea topului in care domina de multa vreme ierarhia, tripleta Beckham-Zidane- Ronaldo.

Landis a punctat negativ

In mai putin de cinci luni, popularitatea lui Beckham a scazut de aproape patru ori, ajungind acum la 23,4 milioane de puncte, conform statisticilor tinute de site-ul thepoplist.com si realizate pe baza cautarilor utilizatorilor de Internet si centralizate in functie de mai multe criterii, precum zona, domeniu, profesie, sex sau timp.

Interesul fata de Zidane s-a injumatatit si el (20 de milioane), dupa retragerea din activitate a capitanului nationalei Frantei, insa "cocosul" cu origini maghrebiene inca se mentine pe pozitia secunda. Intre cei mai interesanti sportivi pentru public in 2006 se remarca Floyd Landis, ciclistul american caruia i-a fost retras titlul de cistigator al Turului Frantei. El se afla acum pe o traiectorie descendenta, fiind clasat pe locul trei in topul ciclistilor (dupa Lance Armstrong si Jan Ullrich) si pe 204 in clasamentul sportivilor, dar se mentine drept cea mai proeminenta personalitate a statului american Pennsylvania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.