Plecat de la Steaua in luna ianuarie, Vasili Hamutovski ar fi trebuit sa apere poarta Belarusului maine seara contra tricolorilor, insa a devenit indisponibil din cauza unei accidentari de ultima ora. Fostul stelist marturiseste ca si-a dorit foarte mult sa revina in Romania, mai ales ca ar fi jucat pe stadionul Ghencea, o arena care i-a ramas la inima.

- Vasili, cine e favorit maine?

- O sa fie un meci greu pentru ambele echipe. Nu pot da o favorita certa pentru ca se intalnesc doua echipe foarte bune. Noi avem sanse sa scoatem un rezultat bun. Colegii sunt destul de optimisti.

- Te-ai accidentat si ai ratat o revenire in Ghencea.

- Mi-am dorit foarte mult sa ma intorc pe acest stadion pentru ca atmosfera si suporterii au ramas in inima mea dupa perioada petrecuta acolo. Mi-e dor de Romania, dar asa a vrut Dumnezeu.

- Selectionerul Yuri Puntus ti-a cerut informatii despre fotbalistii romani?

- Nu, pentru ca are destule inregistrari cu echipa voastra si si-a format deja o parere. Nu mai aveam ce sa ii spun.

- Cine e marele pericol din echipa voastra?

- Sunt mai multi jucatori de valoare. E Alexandr Hleb, in primul rand, dar si Gurenko, pentru ca are o experienta foarte mare. Apoi, sunt fundasii centrali. Vin mereu in careu si sunt periculosi pentru ca lovesc foarte bine cu capul. A, mai e si Romascenko, de la Dinamo Moscova, la mijloc, un alt jucator care poate decide meciul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.