Cel mai titrat club din Romania e cel mai prost reprezentat

Potrivit tuturor sondajelor, Steaua este echipa cu cei mai multi suporteri din Romania. In ciuda imensei popularitati de care se bucura "ros-albastrii", modul in care inteleg acestia sa isi promoveze imaginea este cel putin straniu. Nu indraznim sa spunem neprofesionist.

"Chiar daca suntem in silenzio stampa, suporterii nostri nu au de suferit, pentru ca pot gasi cele mai noi stiri pe site-ul clubului, care este actualizat in permanenta si pe care il urmaresc cu atentie", a declarat managerul general M Stoica, la OTV, in timpul unei dispute cu jurnalistul Catalin Tolontan. Incercand sa gaseasca o alternativa la presa care este citita de sute de mii de stelisti, Stoica a nimerit cel mai prost exemplu cu putinta.

Este de notorietate faptul ca, pe site-ul oficial al Stelei, "cea mai noua stire" poate avea cateva zile pe putin. Trecand peste faptul ca luni, 31 iulie, nu era trecut nici macar rezultatul meciului cu Poli Timisoara, care se jucase pe 29 iulie, am facut ieri dupa-amiaza o trecere in revista a "celor mai noi stiri" de pe site-ul campioanei. Capul listei era reprezentat de comunicatul MM-ului referitor la razboiul cu presa, celelalte titluri fiind: "Gigel Coman: «Am venit sa castig trofee cu Steaua»" (Gigel a venit pe la jumatatea lunii iulie, saracul), "Steaua - Gorica 3-0", "Steaua pune in vanzare biletele pentru meciul cu Gorica", "Radoi si Coman au inceput recuperarea la Bologna", "Meciul ND Gorica - Steaua, amanat cu o ora". Asadar, site-ul abunda in informatii care mai de care mai interesante. Fanii chiar nu mai au nevoie ca echipa sa iasa din "silenzio stampa".

Flash-uri cu jucatori plecati de luni intregi

Un alt punct forte al site-ului echipei din Bulevardul Ghencea este ca fanii ii pot revedea oricand pe jucatorii plecati de la echipa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.