Accidentat in timpul unui antrenament in Cipru, veteranul Viorel Moldovan va fi indisponibil minimum o saptamana si va rata primul meci din primavara europeana, impotriva Herthei Berlin. Antrenorul Razvan Lucescu a primit o lovitura grea tocmai cand pre-gatirile pentru meciul cu Hertha au intrat pe ultima suta de metri.

Atacantul Viorel Moldovan, cel in care tehni-cianul isi pusese mari sperante pentru lupta europeana, nu va putea juca in meciul de la Berlin, din data de 15 februarie, din "16"-imile Cupei UEFA.

Chiar daca nu a reusit sa marcheze inca nici un gol in tricoul noului sau club, "Moldo-gol" incepuse sa intre in angrenajul echipei sale, fiind laudat de Razvan Lucescu. "Vio creste de la meci la meci. Da dovada de angajament, potenta, are atitudine si se pozitioneaza excelent pe teren", a spus tehnicianul despre fostul numar 9 al echipei nationale.

Problemele atacantului au inceput in timpul antrenamentului de vineri seara, cand a simtit o durere puternica la coapsa dreapta, exact in locul unde se accidentase in urma cu doua luni, pe vremea cand juca la Poli Timisoara. Moldovan a fost supus ieri unui control cu raze magnetice, fiind diagnosticat ca avand o leziune fibrilara. Verdictul? Minimum o saptamana de pauza. "Viorel a efectuat ieri un control RMN. Nu am primit inca rezultatele detaliate, dar in mod cert el nu va putea evolua in meciul de la Berlin. Este o pierdere grea pentru noi, dar sper ca el sa se refaca macar pentru partida retur", ne-a spus Dinu Gheorghe, presedintele clubului "feroviar".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.