Pugilistul roman e "pe val" dupa victoria impotriva irlandezului Magee, marturisind ca isi doreste ca lumea sa isi aduca aminte de el si dupa 50 de ani.

"Mister KO" nu se culca pe-o ureche dupa victoria obtinuta week-endul trecut, aceasta fiind cea de-a saptea din pozitia de campion mondial al versiunii IBF. [VICTORIE: Bute, campion mondial prin KO]

"As fi un tampit sa ma opresc acum. Vreau sa ajung in Hall of Fame, vreau sa-si aduca aminte lumea de mine si peste 50 de ani", marturiseste Lucian intr-un interviu pentru prosport.ro

Boxerul roman marturiseste ca cel mai important lucuru este sa stii cum sa gestionezi o infrangere si ca cea mai mare satisfactie a sa este sa-si fac knock-out adversarii printr-o lovitura la ficat.

  • Te-ai gandit ca va veni o zi cand vei pierde un meci?

Sigur. Stiu ca nu au fost multi pugilisti care sa fi boxat de multe ori pentru titlul mondial si care sa-si fi incheiat cariera fara infrangere. A fost Calzaghe, a fost Rocky Marciano, insa acesta din urma a murit in accident, parca de avion... Important este cum gestionezi o infrangere...

  • Boxul e, din acest punct de vedere, cel mai periculos sport. Se spune ca o infrangere poate incheia cateodata o cariera...

Nu cred ca e cazul meu, pentru ca eu nu sunt un bataus, nu ma arunc in meciuri de uzura sa iau pumni cu nemiluita. Dar nu vreau sa dau sentinte acum. Sper sa-mi dea Dumnezeu minte sa imi dau seama cand e cazul sa ma retrag.
  • Cum e cu upercutul tau de stanga? Toti stiu ca-l ai in arsenal, dar nimeni nu se poate feri de el.

Nu stiu ce sa spun, pleaca natural. Simt atat de bine momentul, ca stiu inca din clipa in care pleaca bratul ce ravagii va face. Nici nu trebuie sa-l exersez prea mult.
  • Multi boxeri spun ca e mai mare satisfactia atunci cand isi fac adversarul KO cu o lovitura la cap...

La mine, placerea mai mare e atunci cand ii ard la ficat.

Pugilistul roman Lucian Bute este campion mondial in versiunea IBF si s-a mentinut aceasta pozitie dupa ce l-a facut knock-out, duminica dimineata, pe irlandezul Magee.

Citeste si:
Doruleţ Ţiu şi Crinuţa Andra Nicoleta Sebe s-au calificat în...
Doruleţ Ţiu şi Crinuţa Andra...

Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.