Victor Piturca se asigura ca Gigi Becali nu va mai amana plata primelor.

Fostul selectioner al Romaniei vrea sa-si rasplateasca jucatorii pentru cele doua reusite de pana acum din campionat. In aceste conditii, surse din anturajul lui Victor Piturca au declarat pentru ProSport ca managerul echipei din Ghencea vrea sa discute cu Gigi Becali despre modalitatea prin care patronul le va achita jucatorilor primele.

"Piti a discutat cu baietii si le-a explicat inca de la inceput ca, atat timp cat el va fi la aceasta echipa, niciun jucator al Stelei nu va mai avea motiv sa se planga la presa de intarzierea platii salariilor sau a primelor de joc. Stim ca in aceste zile el va discuta cu Gigi Becali, sa vada in ce conditii acesta le va plati jucatorilor primele. Ori sa stabileasca impreuna daca se vor plati printr-un pachet de meciuri sau se vor achita imediat dupa fiecare victorie", a declarta sursa citata.

Pentru victoria cu Universitatea Cluj, stelistii au de incasat cate 2.000 de euro, iar pentru reusita de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, ros-albastrii vor primi cate 3.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.