Finantatorul Stelei a declarat astazi ca fostul antrenor Cristiano Bergodi "este cam tra-la-la", considerand de bun augur decizia de a-l demite acum, cand echipa este pe linia de plutire si mai poate fi salvata.
"Nu poti sa sfidezi patronul chiar asa cum a facut Bergodi, pentru ca angajatul e tot angajat. El a vrut sa demonstreze ca e italian in Romania si poate fi si patron, dar i-am aratat ca are acelasi statut ca romanii din Italia si l-am dat afara. Daca eram doar eu cu el in vestiar, poate ii atrageam atentia si il iertam. El nici nu stia de ce l-am dat afara, eram sigur ca e asa mai tra-la-la. Mi-am dat seama de asta cand a zis ca nu il baga pe Dayro nici daca vin eu cu el de mana. Sincer, de aia l-am si adus pe Panduru la Steaua. L-am adus dupa ce a dat el declaratia aia", a spus Becali.

Patronul Stelei a adaugat ca Steaua nu juca foarte bine sub conducerea italianului: "Sunt multumit ca am scapat de tra-la-la. Sunt dezamagit, dar nu trebuie sa facem o tragedie. Mai bine ca s-a intamplat asa, pentru ca altfel nu il dadeam afara. Asa macar salvam ehipa. Acum suntem pe linia plutire, se putea si mai rau de atat cu Bergodi pe banca. Suntem calificati in grupele Ligii Europa, iar in campionat stam destul de bine".

Potrivit lui Becali, jucatorii nu sunt in masura sa spuna daca demiterea lui Bergodi este sau nu de bun augur, pentru ca ei sunt platiti sa joace, nu sa comenteze deciziile patronului. "Nu exista asa ceva cu jucatorii care trebuie sa fie ei de acord cu ce fac eu. Jucatorii primesc salariile si joaca fotbal, atat! Nu trebuie sa il accepte ei pe Stoichita, nu e asta treaba lor", a precizat latifundiarul.

Antrenorul Mihai Stoichita il va inlocui pe Cristiano Bergodi pe banca tehnica a Stelei, dupa ce managerul general al clubului, Basarab Panduru, a refuzat sa preia echipa. Mihai Stoichita a condus in aceasta primul antrenament al ros-albastrilor. La stadion s-au strans aproximativ 50 de fani ai echipei, care le-au transmis tehnicianului si managerului general Basarab Panduru ca nu ii vor sustine, pentru ca, in opinia lor, vor fi doar niste "marionete" in mainile patronului Gigi Becali.

Steaua are un nou antrenor

"Aia care au mers la stadion la ora asta sunt niste vagabonzi. Abia asteapta sa faca scandal la Steaua. Astia care fac scandal nu sunt fani, sunt vagabonzi si alcoolisti. Nu tine la mine vrajeala asta pe care o fac ei. Ce au cautat acolo la ora asta? Nu au servici? Sa se duca la munca!", a comentat Becali cuprivire la acest subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.