Sport 25 Martie 2009 16:28
Omul de afaceri Ionut Negoita a declarat, marti, ca va oferi jucatorilor echipei nationale apartamente in valoare totala de 1,5 milioane de euro, in cazul in care acestia vor reusi sa califice selectionata Romaniei la Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud.

"Le voi da jucatorilor 1,5 milioane de euro in apartamente, in cazul in care nationala merge la Mondiale. Sunt sanse reale sa ne calificam, dar depinde de cat de bine se va mobiliza echipa la aceste doua jocuri, cu Serbia si Austria. De obicei, reusim sa castigam cand suntem in situatii speciale. Am vorbit cu Mircea Sandu, este de acord cu propunerea mea. Sper sa mai vina si alti oameni cu initiative de acest gen", a spus Ionut Negoita, conform NewsIn.

Omul de afaceri a mai promis tricolorilor apartamente si in timpul Campionatului European din 2008, din Austria si Elvetia, in cazul in care s-ar fi calificat in sferturile de finala ale competitiei.

Pe de alta parte, Negoita a anuntat ca a donat 15.000 de lei copilului bolnav pe care incearca sa il ajute jucatorii clubului Dinamo, Stefanut. Oficialii clubului din Stefan cel Mare au anuntat ca vor dona baietelului incasarile de la urmatoarele 3 jocuri de pe teren propriu, jucatorii au spus ca il vor ajuta in cazul in care va fi nevoie, iar senatorul Cristian Topescu s-a alaturat si el campaniei, donand aproximativ 7.000 de lei, pe care i-a strans la congresul partidului din care face parte.

Cristian Stefan, care va implini 3 ani la 30 martie, este grav bolnav, el avand nevoie de un transplant de maduva. Campania a inceput la data de 4 martie, iar de atunci s-au strans circa 26.000 de euro, din cei 170.000 necesari interventiei chirurgicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.