Fundasul roman al formatiei FC Porto, Cristian Sapunaru, a suferit o accidentare la genunchiul stang in meciul cu Vitoria Guimaraes, castigat cu 2-0, in etapa a 8-a din prima liga, informeaza NewsIn.

Fostul rapidist a fost titular la FC Porto, dar din cauza accidentarii a fost inlocuit in minutul 67. Antrenorul echipei, Jesualdo Ferreira, a afirmat ca schimbarea lui Sapunaru a afectat putin jocul echipei, dar este multumit ca in final Porto a obtinut cele trei puncte.

Cotidianul A Bola noteaza ca jocul lui Sapunaru este la fel ca parcursul unui "montagne-russe", iar acum poate fi din nou afectat din cauza accidentarii suferite. "Nu se stie gravitatea accidentarii suferite la genunchiul stang, dar defensiva este din nou afectata, chiar daca se parea ca pe benzi vor fi folositi Sapunaru si Fusile", scrie sursa citata, care noteaza ca jucatorul roman isi poate reveni in aproximativ noua zile, fiind incert pentru meciul cu Fenerbahce, din 25 noiembrie.

Golurile victoriei gazdelor au fost reusite de Lisandro (65) si Farias (88).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.