Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca ridicarea selectionerului Victor Piturca de pe Aeroportul International Henri Coanda de catre procurorii DNA este un abuz si le cere acestora sa demisioneze in bloc.

"Nu ma mira ceea ce a facut DNA. Mi-am dat seama ca DNA-ul este mai rau decat Stalin sau Hitler. Sunt mai rai decat comunistii, decat Securitatea. In cazul lui Piturca este vorba de un abuz pe care il face DNA. Nu cred ca pe timpul lui Ceausescu s-a facut un abuz mai mare decat asta. Pentru favorizarea infractorului se duc zece politisti sa-l ridice fara avocat? Piturca e victima colaterala", a spus Dragomir pentru Realitatea TV.

Au procedat corect procurorii luandu-l pe selectionerul nationalei pe sus din aeroport?

La randul sau, actionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, a afirmat: "Piturca este un tip corect si respectuos, nu poti sa-l iei asa de pe aeroport".

Victor Piturca a fost ridicat de pe Aeroportul Otopeni, de catre procurorii anticoruptie, care au emis mandat de aducere pe numele sau in dosarul Valiza, deoarcece nu s-a prezentat la audieri. Piturca se intorcea de la Viena, unde a urmarit un meci intre nationalele Austriei si Serbiei, scor1-3, din Grupa 7 din care face parte si Romania, avionul aterizand la Bucuresti la ora 16:20.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.