Dezvoltatorul imobiliar Nanette Real Estate Group din Israel a vindut o participatie de 50% la trei proiecte din Romania, catre Lehman Brothers Real Estate Partners
Acordul de colaborare confera grupului Lehman Brothers dreptul sa participe la oricare dintre proiectele Nanette din Polonia, Ungaria si Romania si include un mecanism de distribuire a profiturilor care permite companiei israeliene sa beneficieze de un cistig mai mare decit cel la care ar avea dreptul conform participatiei detinute, in cazul in care randamentul investitiilor este mai mare de 20%, informeaza MEDIAFAX. Nanette detine mai multe terenuri in Bucuresti si Timisoara, unde intentioneaza sa dezvolte ansambluri rezidentiale.

La sfirsitul anului trecut, Nanette detinea integral in Romania trei proiecte, iar la alte patru compania are participatii de 50%. In noiembrie anul trecut, Nanette a semnat un acord pentru achizitionarea unui teren de 31.000 de metri patrati in nordul Capitalei, unde va dezvolta un complex rezidential cu 900 de apartamente, in urma unei investitii de 87 de milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.