Cantaretul Pepe l-a imitat pe presedintele Traian Basescu in editia din 8 iulie a emisiunii "Demascarea" de pe Antena 1.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, sa atentioneze Antena 1, din cauza ca Pepe a folosit un limbaj injurios si gesturi cu tenta sexuala, relateaza romanialibera.ro. In plus, emisiunea nu a avut semn de avertizare.

In urma difuzarii acestei emisiuni, CNA a primit o reclamatie potrivit careia "invitatul Pepe, deghizat in Traian Basescu, a avut de interpretat un text care a avut o evidenta tenta politica".

"Limbajul, inclusiv cel gestual, este licentios", a spus Ioan Onisei, vicepresedintele CNA, care a propus transmiterea scrisorii de atentionare postului Antena 1.

In cele din urma, membrii CNA au votat transmiterea unei scrisori de atentionare Antena 1, privind difuzarea la o ora accesibila minorilor a unei emisiuni in care se folosesc limbaj injurios si gesturi cu tenta sexuala, fapt interzis de legislatia audiovizualului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.