Postul de televiziune N24 a recurs la primele concedieri, prezentatorii Bogdan Gamalet, Dana Maxim si Doru Braia urmand sa fie disponibilizati pana in luna februarie. In plus, postul de televiziune detinut de Centrul National Media va trece printr-un proces amplu de restructurare a grilei de programe, aceste decizii fiind luate ca urmare a situatiei de pe piata de publicitate si a crizei economice.

Procesul de concediere a celor trei jurnalisti se va face treptat, pana in luna februarie, a declarat, pentru Wall-Street, Gabriela Grecu, coordonator de presa al Centrului National Media.

"Deocamdata nu s-a hotarat daca se vor recurge si la alte concedieri. In mare parte jurnalistii de la N24 vor fi redistribuiti la National TV. Bogdan Gamalet va mai realiza emisiunea «Cauza si efect» pana la 15 decembrie, in timp ce Dana Maxim, prezentatoare a jurnalului de stiri, si Doru Braia, realizator al emisiunii «Talk soc» au fost anuntati de decizia managementului", a precizat Gabriela Grecu.

Informatia privind concedierile jurnalistilor de la N24 a aparut pe blogul lui Petrisor Obae.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.