Cum profita retelele sociale de profesii de pe urma crizei financiare “Tocmai din cauza conditiilor economice, am decis sa ma inscriu in retea sociala. Inscrierea in retelele de profesii este un lucru care trebuie facut in timpul economiei instabile”, a declarat Landon.

Criza economica a prabusit companii de pe intreg globul si a adus un interes pentru folosirea de retele de profesii ca Xing si LinkedIn, dupa ce oamenii se protejeaza impotriva pierderii de job-uri, iar angajatii disponibilizati cauta locuri de munca.

Rata de somaj din Statele Unite a atins un nou record al ultimilor 14 ani in luna octombrie si potrivit companiei online de anunturi pentru job-uri, Monster, activitatea de recrutare pe web a scazut la cel mai mic nivel din ultimii trei ani. Rata somajului a crescut, de asemenea, si in Europa.

Publicitate pe acest site
Traficul in retelele profesionale de top s-a supratensionat de cand criza financiara a inceput sa se propage, iar jucatorul de top din acest sector, LinkedIn, a inregistrat cu 25% mai multe inregistrari in luna septembrie decat prevazuse.