Principalul obiectiv editorial al postului Realitatea FM este sa devina, in urmatoarele luni, lider pe piata stirilor radio din cele mai importante orase ale tarii, se arata intr-un comunicat de presa.

Robert Turcescu va aduce pe frecventele Realitatea FM si emisiunea "Romania in direct", cel mai de succes si mai longeviv talk-show radio lansat in FM dupa 1989. "Romania in direct" a implinit anul acesta opt ani de existenta si este un produs jurnalistic care a obtinut de-a lungul timpului numeroase premii din partea Clubului Roman de Presa, a Consiliului National al Audiovizualului, dar si din partea mai multor organizatii non-guvernamentale.

La Realitatea FM, Robert Turcescu va lucra alaturi de o valoroasa echipa de jurnalisti radio, cei mai multi dintre acestia facand parte in ultimii ani din redactia BBC de la Bucuresti.

Relansat in data de 20 octombrie 2008 sub sloganul "Stie ce spune", Realitatea FM este singurul post de News & Talk din Romania. Pe langa programele de stiri, analize si comentarii, noul Realitatea FM acorda o atentie speciala si opiniilor exprimate de ascultatori, fiind un post de radio interactiv.