UPC Romania, cel de-al treilea operator de comunicatii fixe din Romania, a lansat pe piata serviciul DVR (Digital Video Recorder), care permite abonatilor sa inregistreze programele pe care doresc sa le vizioneze.
Cu ajutorul unui decodor special pentru DVR, clientii UPC pot inregistra programele tv favorite, stocand pana la 65 de ore (sau 160GB) si, de asemenea, pot opri, derula si relua emisiuni transmise in direct. In acest fel, clientii pot controla mai bine timpul si pot urmari programele favorite atunci cand decid ca este momentul potrivit.

“Suntem intodeauna incantati sa amintim ca serviciul UPC Digital TV include o generoasa grila de programe, imagine si sunet de calitate digitala, precum si ghidul electronic de programe (EPG – Electronic Programming Guide), control parental si semnal audio in mai multe limbi”, spune Raluca Milin, director de marketing si vanzari UPC Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.