Majoritatea americanilor au probleme cu somnul din cauza crizei financiare internationale, in timp ce in Coreea de Sud se inregistreaza o crestere a numarului de sinucideri, fenomen asemanator cu cel constatat in timpul crizei din 1997, transmite presa internationala.

Aproximativ 92% dintre persoanele chestionate in cadrul unui studiu realizat in Statele Unite, ale carui rezultate au fost date publicitatii luni, au declarat ca nu pot dormi din cauza poblemelor economice, relateaza Reuters.

O treime dintre persoanele intervevate de ComPsych Corp, centru care ofera programe de asistenta pentru angajati, au declarat ca principala lor sursa de ingrijorare o reprezinta cresterea preturilor, in timp ce alte 30% sunt ingrijorate de rata la cardul de credit.

Una din sase persoane isi face griji in ceea ce priveste plata ipotecii, iar aproape 20% se tem pentru conturile de economii. Numai 8% dintre americani nu sunt ingrijorati de criza economica.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.