Sonae Sierra, prin filiala sa, Sonae Sierra Brazilia, va incepe dezvoltarea celui de-al 13-lea centru comercial din Brazilia, situat in orasul Goiania, in statul Goias, investitia fiind de 123 milioane de euro, a anuntat compania

Noul centru comercial va avea deschiderea oficiala in anul 2011 si va crea aproximativ 4.000 de noi locuri de munca. Constructia va fi situata pe un teren de 280.000 mp, iar populatia din zona aservita este estimata la aproximativ 1,7 milioane de oameni.

Proiectul Sonae Sierra va avea o suprafata totala de inchiriat de 78.500 de metri patrati si 260 de magazine, incluzand 10 mari magazine, 38 de restaurante tip fast-food, 11 restaurante, un hipermarket, cinema multiplex si sala de teatru. De asemenea, noul centrul comercial va avea 5.700 de locuri de parcare.

In prezent, Sonae Sierra Brazilia detine noua centre comerciale operationale in tara si patru noi centre in stadiu de dezvoltare, inclusiv cel din Goias.

Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata totala de inchiriat de 1,9 milioane de metri patrati. Sonae Sierra are 14 proiecte in dezvoltare si 15 proiecte noi in diferite faze de finalizare in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata totala de inchiriat de 1 milion de metri patrati. In 2007, centrele sale au avut peste 435 de milioane de vizite.

Afla totul despre afacerile pe care Sonae Sierra le dezvolta si pe piata romaneasca, Wall-Street iti prezinta toate datele despre aceasta companie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.