Noul centru comercial va avea deschiderea oficiala in anul 2011 si va crea aproximativ 4.000 de noi locuri de munca. Constructia va fi situata pe un teren de 280.000 mp, iar populatia din zona aservita este estimata la aproximativ 1,7 milioane de oameni.

Proiectul Sonae Sierra va avea o suprafata totala de inchiriat de 78.500 de metri patrati si 260 de magazine, incluzand 10 mari magazine, 38 de restaurante tip fast-food, 11 restaurante, un hipermarket, cinema multiplex si sala de teatru. De asemenea, noul centrul comercial va avea 5.700 de locuri de parcare.

In prezent, Sonae Sierra Brazilia detine noua centre comerciale operationale in tara si patru noi centre in stadiu de dezvoltare, inclusiv cel din Goias.

Citeste si:

Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata totala de inchiriat de 1,9 milioane de metri patrati. Sonae Sierra are 14 proiecte in dezvoltare si 15 proiecte noi in diferite faze de finalizare in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, Romania si Brazilia, cu o suprafata totala de inchiriat de 1 milion de metri patrati. In 2007, centrele sale au avut peste 435 de milioane de vizite.

Afla totul despre afacerile pe care Sonae Sierra le dezvolta si pe piata romaneasca, Wall-Street iti prezinta toate datele despre aceasta companie.