Compania En-Rom Holdings LTD va investi aproximativ 15 milioane de euro in cel de-al treilea sau proiect rezidential, UpTown Residence, ce va cuprinde 184 de apartamente,in zona Barbu Vacarescu - Lacul Tei. Ansamblul este format din doua cladiri cu 13 etaje si, respectiv, cinci etaje, desfasurandu-se pe o suprafata de 3. 000 mp
UpTown Residence este situat pe strada Gheorghe Serban, in zona Barbu Vacarescu - Lacul Tei si are ca termen de finalizare sfarsitul anului 2009 - inceputul anului 2010. Investitiile in acest proiect sunt de circa 15 milioane de euro, iar banca finantatoare este Marfin Bank.

In Bucuresti, En-Rom Holdings LTD mai are in dezvoltare alte trei proiecte: Polona Private Collection - 27 de apartamente de lux situate pe strada Caragea Voda, Pipera One – 89 de apartamente in zona de nord a Capitalei, prelungirea Iancu Nicolae si Residences at Moliere – cinci apartamente de lux in zona Primaverii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.