"In planurile de dezvoltare ale grupului a fost inclusa, pentru anul acesta si inceputul anului viitor, constructia unui nou sediu in zona de nord a Bucurestiului. Noua constructie va include, pe langa cei 3.000 metri patrati de birouri “inteligente”, 2.600 metri patrati de spatii de depozitare, magazine de prezentare pentru toate brandurile din portofoliul Extenso (precum Lotto, Stonefly, Gas Jeans, Myrtha Pools etc.) si spatii special destinate Echipei Extenso", a declarat managerul companiei Extenso, Mirela Rosca, citat de NewsIn.

Potrivit reprezentantilor companiei, grupul Extenso este intr-o continua dezvoltare, atat in domeniul sportswear si fashion, cat si in ceea ce priveste proiectele de real estate.

"In prezent, in portofoliul Extenso exista un numar de terenuri achizitionate ce servesc ca suport pentru proiectele viitoare, al caror start de implementare se va da in anul 2009", a mai spus Rosca.

Citeste si:

Extenso reprezinta un joint-venture romano-italian, specializat in distributia din zona sportului si a modei. Infiintata in 1995, Extenso a debutat pe piata din Romania ca unic distribuitor al marcii Lotto (articole si echipamente sportive), numarul de branduri aflate in portofoliul companiei marindu-se constant.

Pana in prezent, s-au facut investitii atat in zona de casual/fashion - Stonefly (incaltaminte casual), Gas (articole vestimentare fashion), cat si in zona dotarilor sportive: Myrtha Pools (piscine olimpice) si Italgreen (iarba artificiala), dezvoltand in permanenta atat reteaua proprie de magazine, cat si punctele de vanzare independente de ramura proprie de retail.