Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Casa Radio din Bucuresti, companie controlata de grupul israelian Elbit Medical Imaging, va investi aproximativ 38 de milioane de euro intr-un centru comercial dinHunedoara, unde a cumparat deja terenul, informeaza NewsIn
Compania Plaza Centers a achizitionat recent un lot de teren in suprafata de 41.000 metri patrati, la intrarea in Hunedoara, unde va construi un centru comecial si de divertisment, investitie de circa 38 milioane euro, potrivit informatiilor furnizate de compartimentul de relatii cu presa din cadrul Primariei Hunedoara.

Constructia va ocupa o suprafata de 28.000 de metri patrati si va dispune de o suprafata inchiriabila de 20.000 metri patrati. Lucrarile la centrul comercial vor fi demarate in aceasta toamna si au ca termen de finalizare primul semestru al anului 2010.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.