Business 9 Iulie 2008 03:32
Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti, primul mall cu patinoar permanent si primul centru comercial pe care dezvoltatorul Mivan il va deschide pe piata din Romania, a fost inchiriat in proportie de 96% si va fi inaugurat la inceputul lunii noiembrie, dupa o investitie de peste 70 milioane de euro

Primul mall cu patinoar permanent se va deschide in luna noiembrie “In prezent, Liberty Center este inchiriat in proportie de 96%, restul de 4% urmand a fi inchiriat de catre clienti care au concepte mici de magazine, precum magazinele de accesorii. Cei mai multi chiriasi au semnat pentru o perioada de tre-patru ani ani, cu posibilitate de prelungire a contractelor”, a declarat Monica Barbu, directorul departamentului de retail din cadrul Colliers International, agentul exclusiv al proiectului.

Printre chiriasi se numara ancore precum Altex care a inchiriat peste 2.000 mp, supermarketul Billa cu 2.200 mp, Sprider Stores 1.400 mp, Marks and Spencer si Sephora, KFC, Leonardo, Game World, Centrofarm, Plafar, Living, Coffee Heaven, Next (al doilea magazin deschis in Romania), McDonald’s, Starbucks, Kenvelo, Orange, Pizza Hut, La Zamfir, Burger King, Ala Bala, Baby Star, Nescafe, Tiffosi si Gin Tonic.

"Pentru noi, comerciantii care vor activa in Liberty Center sunt parteneri de afaceri foarte importanti, nu doar in sensul relatiei proprietar - chirias. Predarea spatiilor catre ei este doar un pas premergator adevaratei ‘predari’ - cea catre vizitatorii si clientii carora Liberty Center le va apartine integral, incepand cu luna noiembrie", a declarat John Houghton, Property Director Mivan Development.

Dupa inaugurare, managementul Liberty Center va fi preluat de consultantul global de real estate Cushman & Wakefield.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.