Printre constructii ar putea fi si un hotel de 250 de camere si o universitate

Platforma industriala Tracto­rul Brasov, cumparata anul trecut de compania Flavus In­vestitii de la statul roman pentru 77 de milioane de euro, va deveni un santier de 100 de hectare pe care se vor construi birouri, apartamente si hoteluri in valoare de circa 1,5 miliarde de euro, investitie dubla fata de cea anuntata initial.

La un an dupa ce a castigat Tractorul, Flavus Investitii anunta ca va construi aici unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Europa de Sud-Est, primele constructii urmand sa fie finalizate in 2010 sau 2011, printre ele numarandu-se si un centru comercial de 100.000-150.000 de metri patrati, intre 500 si 1.000 de apartamente si circa 20.000 de metri patrati de spatii de birouri.

Flavus s-a batut pentru terenul de 120 de hectare cu nume grele ca Ion Tiriac, Iulian Dascalu (proprietarul Iulius Mall), Ion Radulea (proprietarul Semanatoarea) sau Cezar Ropotan, fondatorul companiei de distributie de materiale de constructie Arabesque.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.