Omul de afaceri Ofer Nimrodi construieste 1.500 de locuinte in cartierul Pantelimon Proiectul va fi construit in patru faze, in prima etapa fiind construite 615 apartamente in cinci blocuri, ce vor fi puse in vanzare in luna septembrie. Cei 160.000 mp de spatii rezidentiale au ca termen de livrare anul 2011. Compania estimeaza ca va obtine din vanzarea proiectului venituri totale de 270 milioane de euro, ceea ce inseamna o marja de profit de 31%.

„Bucurestiul reprezinta o mare oportunitate, deoarece sunt inca libere suprafete de 50.000 mp sau chiar mai mari, ce permit constructia de cladiri ample. In apropierea proiectului pe care il construim, a fost lansat in urma cu noua luni un alt proiect rezindential, Atlantis Residence, in prezent fiind aproape in totalitate vandut. Cred ca proiectul ILD din Romania va aduce un profit mai mare decat cel din Vrasovia, unde livram acum 270 de locuinte intr-o prima faza ”, a declarat Ofer Nimrodi (foto), presedinte si CEO al Israel Land Development.

Nimrodi a adaugat ca Israel Land detine terenuri pentru dezvoltare a 3.500 de apartamente in Europa Centrala, Polonia, Romania si Moldova. In Romania, ILD a achizionat in 2006 un teren de 54.000 mp situat in Sectorul 2 al Capitalei, pentru 12,5 milioane de euro. ILD mai detine o participatie de 50% dintr-un centru comercial amplasat in centrul orasului Pitesti, dezvoltat sub brandul 7-Star.

Publicitate pe acest site
In Moldova, ILD are in dezvoltare proiectul Calea Lesilor, desfasurat pe un teren de 35.000 mp din Chisinau. Proiectul va cuprinde 75.000 mp de spatii rezidentiale, in 15 blocuri si 42.000 mp de spatii comerciale si birouri, in doua cladiri. Terenul din Chisinau a fost cumparat pentru 8,9 milioane de euro.