Indiferent de formele si de dimensiunile pe care le au, oglinzile sunt extrem de utile pentru ca dau impresia de spatiu cat mai mare. Clasice sau cu un design indraznet, ele se pot incadra cu usurinta in orice fel de incapere, dar sunt foarte potrivite in holuri ori saloane.

In alegerea unei oglinzi, trebuie sa tii cont atat de dimensiunea si proportia camerei, cat si de utilitatea sa in respectivul spatiu. De asemenea, asa cum spun si specialistii companiei Mobexpert, este foarte bine ca acestea sa fie adecvate stilului tau de viata.

LIVING. Intr-o astfel de camera, nu exista restrictii. Fiecare isi poate aseza oglinzile cum si unde vrea. „Totul este sa opteze pentru ceva care sa tina cont de stilul si de proportia camerei“, considera Laurentia Onea, communication & interior design manager al IKEA.

Citeste si:

HOL. Acestei incaperi ii sunt specifice oglinzile. De preferat este sa optezi pentru unele orizontale, care dau senzatia de cat mai mult spatiu si lumina.

DORMITOR. In aceasta incapere, sustine Miruna Macavei, consultant in feng-shui traditional, este recomandat sa nu se foloseasca oglinzi mari, pentru ca ele formeaza un spatiu dinamic, ceea ce este inadecvat intr-o zona de odihna, unde se doreste liniste. Foarte practice sunt cele asezate pe usile dulapului si cele de pe masa de toaleta.