Un grup spaniol si-a amanat prima investitie pe zona rezidentiala din Romania

Grupul Marina D’Or, care detine in Spania proprietati imobiliare estimate la circa sapte miliarde de euro, a deschis la inceputul anului trecut un birou in Romania, dar a amanat realizarea primului proiect pe piata locala din cauza preturilor terenurilor, considerate de dezvoltator prea ridicate.

„Daca in urma cu un an eram dispusi sa platim si 100 de milioane de euro pentru un teren, acum preferam sa mai asteptam. Negociem achizitii de terenuri si intrarea in parteneriate, dar credem ca preturile sunt prea mari comparativ cu posibilitatile de dezvoltare pe care le ofera aceste proprietati“, a declarat luni, agentiei MEDIAFAX, reprezentantul Marina D’Or in Romania, Gabriel Staniloiu.

„Toti dezvoltatorii care au avut un buget pentru piata romaneasca si-au schimbat planurile si asteptarile din cauza instabilitatii de pe piata internationala si a nivelului prea ridicat al preturilor terenurilor din Romania. In aceste conditii si strategia Marina D’Or privind bugetul a fost modificata, devenind mai flexibila, fondurile fiind alocate in functie de oportunitati“, a spus Staniloiu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.