Compania Hoteliera Georvit va investi 10 milioane de euro pentru a transforma cladirea fostului cinematograf Aurora din zona Obor-Iancului din Bucuresti intr-un hotel de patru stele, informeaza Mediafax. Potrivit lui Viorel Tudorache, proprietarul firmei "cinematograful nu mai functiona de 20 de ani, iar cladirea era lasata in paragina"

Drept urmare s-a luat decizia de a realiza ceva in aceasta privinta asa ca " acum au inceput demolarile, iar din iulie vom incepe lucrarile de constructie pentru viitorul hotel. Chiar daca imobilul nu este obiect de patrimoniu, vreau sa pastrez fatada, pentru ca imi place cum arata", a mai adaugat Tudorache.
El a mai precizat ca hotelul va avea 5 etaje, 76 de camere, si va fi clasificat la patru stele.

Investitia in hotel se va ridica la circa 10 milioane de euro, iar banii vor proveni din surse proprii si credite bancare, a precizat Tudorache.

Hotelul, care se va numi Georvit si a carui constructie se va incheia peste doi ani, va avea piscina si sali de conferinte.

"La etajul I al cladirii vreau sa deschidem si un cinematograf, cu 50 - 100 de locuri, care sa se numeasca tot Aurora", a mai spus proprietarul Companiei Hoteliere Georvit.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.