Locatia de 67 hectare este situata langa Salonta, in judetul Bihor si va face parte din reteaua de proiecte industriale CTPark Network, dezvoltate de CTP.

Lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in 2009, dupa ce va fi incheiat procesul de urbanizare si pre-dezvoltare. CTP Invest isi propune astfel sa continue extinderea retelei CTPark Network in intreaga regiune.

"Zona de vest a Romaniei a devenit un punct de interes pentru investitori in ultimii ani. De asemenea, proiecte de succes ale diferitelor companii au reflectat interesul acestora pentru zona. Orasele Timisoara si Arad au fost lideri in ultimii ani, iar orasul Oradea, mai aproape de zona de nord, este ultimul venit, recent descoperit. CTP Invest considera regiunea Madaras - Salonta o alternativa interesanta la regiunea Timisoara, in principal datorita disponibilitatii fortei de munca", au declarat reprezentantii companiei.

Noua dezvoltare CTPark va oferi spatiu atat companiilor nationale, cat si celor internationale, implicate in domeniul productiei si logisticii. Proprietatile oferite includ unitati pentru industria usoara nepoluanta si depozite cu o capacitate de cel putin 3.000 mp. Parcul va oferi facilitati customizate care vor fi proiectate si construite in concordanta cu cerintele clientilor.