Business 12 Mai 2008 00:28
Cometex, compania de real estate a grupului Altex, a investit peste sase milioane de euro intr-un nou centru comercial din Brasov, pe care il va deschide in vara acestui an.

Finantarea este asigurata partial de societatea dezvoltatoare si completata prin contractarea unui credit de la Raiffeisen Bank.

“Originalitatea noului complex in suprafata comerciala de aproximativ 7.500 mp consta in oferirea unei game complete de produse destinate utilarii caminului si biroului. Spatiul comercial ofera si o gama de servicii de consultanta, finantare si transport, care vin sa aduca un plus de valoare gamei de produse oferite“, a declarat Head of Commercial Cometex, Manuela Jivan.

Cometex a atras in proiect trei operatori de retail, precum Media Galaxy - retea de magazine de mare suprafata, cu peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, ce sunt expuse in noul magazin cu o suprafata de peste 2.000 de mp; Staer - operator local de mobila si accesorii aflat in expansiune pe piata romaneasca prin magazine cu suprafete de minim 4.000 mp si Piritex – activ in domeniul pardoselii calde, ce pune la dispozitie sisteme complete de pardoseli pentru amenajarea casei si biroului.

Proiectul din Brasov se inscrie intr-un parteneriat de lunga durata intre Cometex si cele trei companii, acesta reprezentand al treilea proiect comun. Centrul comercial a fost proiectat de L’image Arhitectura,societate de arhitectura din Brasov iar antreprenorul general este firma Agetaps din Brasov.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.