Dezvoltatorul imobiliar Meinl European Land (MEL) din Austria, care se confrunta cu dificultati in prezent, a anuntat ca profitul obtinut in 2007 inainte de impozitare a scazut la 193 milioane euro (304,1 milioane dolari), de la nivelul de 279 milioane euro din 2006, relateaza Reuters.

Firma a anuntat ca valoarea neta a activelor a fost de 15,25 euro pe actiune la finalul anului 2007.
MEL a anuntat ca scaderea profitului s-a datorat in principal reevalarii castigurilor din portofoliul sau de proprietati, ceea ce a reflectat impactul conditiilor actuale de pe piata din sectorul imobiliar.

Compania a mentionat ca valoarea neta a activelor pe 2007 ar putea fi ajustata in crestere, la 21,21 euro/actiune, dar aceasta depinde de proiectele in curs. Meinl European Land a insistat, insa, ca nu exista nicio certitudine in aceasta privinta.

MEL a anuntat ca programul nu va suferi schimbari si ca termenul limita pentru obtinerea aprobarii pentru incheierea afacerii CPI/Gazit ramane finalul celui de-al doilea trimestru din 2008.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.