IIG si-a construit reputatia prin dezvoltarea de proiecte imobiliare industriale personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor, fie ca este vorba despre proiecte de sine statatoare, sau de proiecte realizate in parcuri industriale. IIG ofera consultanta in ceea ce priveste optimizarea procesului logistic si industrial si se ocupa de managementul cladirilor pe care le dezvolta.

IIG intregeste portofoliul de real estate al agentiei The Practice, care desfasoara in acest moment activitati de relatii publice pentru clienti din toate zonele domeniului imobiliar: comercial si birouri - Plaza Centers (unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est) si rezidential - Westhouse Group (dezvoltator al unor importante proiecte rezidentiale in Bucuresti, Constanta si alte mari orase din tara).

„Avem expertiza si experienta necesara in oferirea de consultanta de relatii publice in domeniul real estate, de aceea ne-am anuntat, inca de la inceputul anului, intentia de a ne concentra pe marirea portofoliului de clienti din acest domeniu. Am reusit in scurt timp sa ne intregim portofoliul de clienti, adaugand componenta de real-estate industrial prin IIG, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori din domeniu din Europa”, a declarat Gabriela Lungu, managing partner THE PRACTICE.

Echipa de consultanti care asigura managementul contului Immo Industry Group este formata din Marta Togan – Consultant si Ruxandra Vasilescu – PR Executive.