Operatorul bulgar de supermarketuri, CBA Asset Management, a investit circa un milion de euro in primul magazin de pe piata din Sofia, sustinand ca principalul sau competitor va fi retailerul german Billa, relateaza Dnevnik, citat de NewsIn.
Noul supermarket al CBA Asset Management se afla in districtul rezidential Svoboda, din Sofia. CBA opereaza un lant de supermarketuri de tip discount, prezente in peste 20 de orase din Bulgaria, cu un format asemanator magazinelor de discount CBA Commercial, din Ungaria.

In prezent, CBA Asset Management se afla in discutii pentru deschiderea mai multor supermarketuri din Sofia si intentioneaza sa patrunda in toate orasele bulgare cu peste 20.000 de locuitori, in urmatorii doi ani. Potrivit reprezentantilor CBA Asset Management, supermarketurile vor concura cu magazinele Fantastico si Billa, mai ales din punct de vedere al gamei de produse.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.