Compania de foraj petrolier Dafora Medias (DAFR) se va asocia cu firma Crown Construction, subsidiara locala a grupului elen Morfi, la infiintarea unei companii cu capital mixt (joint-venture), care sa dezvolte un proiect imobiliar in Bucuresti

Dafora si grecii de la Crown Construction, joint-venture pentru un proiect imobiliar in Bucuresti Dafora Medias va detine 50% din capitalul social al companiei nou create.

In sedinta de joi, actionarii Dafora au votat vanzarea unui teren din Bucuresti, pe care sunt amplasate constructii, catre compania nou infiintata.

De la sfarsitul lunii trecute, actiunile Dafora Medias au intrat la tranzactionare la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), in urma transferului de pe piata Rasdaq.

Dafora Medias are un capital social de 97,36 milioane lei (26,17 milioane euro), divizat in 973,57 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Potrivit ultimei raportari, actionarii principali ai societatii sunt Gheorghe Calburean, cu 48,17% din actiuni, Julius Baer International Management LLC (in calitate de mandatar), cu 10,67%, si Dafora Group SA, cu 7,46% din totalul actiunilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.