Potrivit reprezentantilor companiei, Ocif Group a inceput deja construirea primului proiect pe piata imobiliara din Romania, Vivando Unirii, in vecinatatea Parcului Carol, are in plan un nou proiect in zona Pipera si se afla in negocieri pentru achizitia de terenuri atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

"Ne aflam in Romania de aproximativ doi ani, timp in care am participat activ la dezvoltarea pietei imobiliare romanesti si, implicit, cunoastem aceasta piata si nevoile clientilor sai, utilizatorii finali. Romania este o tara cu mare potential in toate domeniile, mai ales in cel imobiliar. Proiectele noastre imobiliare implica o permanenta dezvoltare, de aceea cautam in mod continuu noi oportunitati de investitii", a declarat Avner Bar, directorul general Ocif Group Romania.

Primul proiect dezvoltat de grupul israelian, Vivando Unirii consta intr-o cladire cu sase scari dispuse pe un regim de inaltime de subsol, parter, patru etaje si mansarda va contine 110 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere. Suprafata apartamentelor variaza intre 37 mp si 176 mp. Proiectul va fi amplasat pe un teren de 8.000 de metri patrati, langa Piata Unirii, achizitionat in anul 2006, si va necesita o investitie de circa 25 milioane euro.

Avner Bar a mai declarat ca in cel mai scurt timp compania va lansa un nou proiect imobiliar in zona Pipera, langa Scoala Americana, insa nu a facut publica investitia. "Cautam oportunitati de investitii si in afara Capitalei. Suntem in negocieri pentru achizitia de terenuri si in Cluj, dar si in Brasov. Cred ca acum este momentul sa ne completam portofoliul de investitii si in Romania", a mai spus reprezentantul Ocif Group.