Dupa patru ani de sistare a oricaror lucrari, edilii le-au dat mina libera investitorilor care vor sa construiasca in Poiana Brasov. Turismul in Poiana Brasov se va impleti cu activitatile de constructii
In 2004, interdictia a fost impusa din cauza fostei statii de tratare a apelor uzate, care era depasita din punct de vedere tehnologic. Singurele constructii care au mai fost ridicate in Poiana Brasov - Poiana Mica, Poiana Cristianului si Poiana Mare - au fost cele pentru care se obtinuse anterior autorizatia de constructie ori proiectele de extindere care nu necesitau racorduri noi la canalizare. „Canalul colector va fi finalizat in luna decembrie 2008. Pentru ca sint multi investitori care doresc sa construiasca in Poiana Brasov, iar drumul de la depunerea documentatiei in vederea obtinerii certificatului de urbanism si pina la obtinerea autorizatiei de constructie poate dura chiar si sapte-opt luni, am permis inaintarea documentatiei si urmarea procedurilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.