Lansat de numai o luna de zile, complexul rezdential „Rasarit de Soare” a fost vandut in proportie de 50%. Acesta este al doilea proiect rezidential construit de Conarg in Bucuresti, dupa Quadra Place
Proiectul are o valoare a investitiei de 60 milioane de euro. Ansamblul, pozitionat in imediata vecinatate a hypermarketului Auchan, va consta in 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. In plus, viitorii locatari vor beneficia si de 1.224 de locuri de parcare.

Succesul acestui proiect, care se adreseaza clasei medii, demonstreaza cresterea cererii pe acest segment al pietii imobiliare. Apartamentele in acest complex pot fi achizitionate cu costuri mai mici decat cele din blocurile vechi.

Procesul de vanzare este sustinut de o campanie de marketing de anvergura prin care sunt vizati tinerii. Dezvoltatorul a ales si de aceasta data departamentul de marketing al CBRE|Eurisko pentru conceperea si implementarea campaniei de marketing pentru cel de-al doilea proiect al sau.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.