AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments (AFI), va investi peste 290 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar
Acesta va cuprinde un mall, cladiri de birouri si o zona rezidentiala. Dezvoltatorii proiectului nu au precizat inca locatia, insa au anuntat valoarea investitiei si tipurile de spatii construite.

Cel mai important proiect al AFI Europe in Romania este Cotroceni Park, situat in Bucuresti.

Proiectul AFI Cotroceni Park a primit o finantare de la Hypo Real Estate Bank in valoare de 234 milioane euro, creditul fiind acordat pe o perioada de opt ani si reprezinta circa 80% din valoarea de investitie, estimata la 280-300 de milioane de euro.

Africa Israel Investments a investit in Romania, prin intermediul diviziei Afi Europe, circa 200 de milioane de euro pentru achizitia de terenuri in Bucuresti, Arad si Ploiesti. Printre proiectele Afi Europe in Romania se numara AFI Cotroceni Park, AFI Palace Arad, AFI Palace Ploiesti, centre comerciale si cladiri de birouri, AFI Golden Palace, situat pe terenul fabricii Laromet, centru comercial, dar si ansamblurile rezidentiale AFI Golden City, situat pe terenul fabricii Laromet, AFI Gardens, situat in Pipera, AFI Towers, situat pe terenul fostei fabrici Inox, AFI Village, situat in Buftea, si AFI Green City, situat in Magurele.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.