Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va demara procedura de contractare prin credit ipotecar a 40 de apartamente in orasul Navodari dupa ce recent a folosit acelasi procedeu si pentru contractarea a peste 200 de apartamente in Ploiesti, Bucuresti si Campina,informeaza compania.

Cele 40 de apartamente oferite spre contractare in Navodari sunt situate in doua blocuri cu regim de inaltime compus din parter si trei etaje. Din totalul locuintelor ce urmeaza a fi contractate prin credit ipotecar, 18 apartamente au o singura camera, 16 apartamente au doua camere, iar sase apartamente dispun de trei camere.

Potrivit unui comunicat al companiei, ANL va organizea o expozitie la sediul Primariei orasului Navodari in cadrul careia vor fi prezentate planurile apartamentelor si vor fi oferite toate informatiile necesare legate de acest amplasament.

"Cei interesati pot afla informatii detaliate despre locuinte si proiectele ANL, de luni pana vineri intre orele 10 si 16, in perioada 20 februarie si 15 martie 2008", sustin reprezentantii Agentiei Nationale pentru Locuinte.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.