Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat ca prevede o cadere a sectorului imobliar, care „urmeaza sa se confrunte cu o criza fara precedent“.

„Romania este parte a pietei globale si ea nu are cum sa scape influentelor evolutiilor din aceasta piata.”, afirma Patriciu. Omul de afaceri este de parere ca primul simptom pe piata locala a crizi globale a fost caderea bursei, urmand apoi sectorul imobiliar, informeaza NewsIn.

Omul de afaceri a mai afirmat ca in urmatoarele luni, „vom asista la caderea imobiliarului dupa cum asistam, deja, de fapt, la fenomenele premergatoare“. „Unul dintrea acestea este blocarea pietei. Vanzatorii tin la pret, iar cumparatorii nu mai cumpara, ceea ce face ca numarul tranzactiilor sa scada vertiginos. Acesta este primul mod de manifestare a unei crize imobiliare“, a sustinut Patriciu.

Dinu Patriciu a participat, marti, la seria de intalniri „Dialogurile teatrului“, eveniment organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“. Omul de afaceri a sustinut conferinta cu titlul „Arta si Cultura“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.