Proiectul Emerald Residences este unul dintre primele proiecte rezidentiale noi care vor fi livrate pe piata – ansamblul va fi dat in folosinta in primavara acestui an
Pe langa noutatea adusa de apartamentele de tip Triplex sau Graden, de primul apartament mostra in marime naturala din Bucuresti sau de serviciul Customer Care, dezvoltatorii proiectului aduc un alt beneficiu viitorilor locuitori: o gradina unicat in Bucuresti, amenjata in stil feng shui.

Emerald Residences este unul dintre cele mai inovatoare proiecte rezidentiale de pe piata imobiliara din Bucuresti, cu termen de livrare in primavara acestui an, informeaza Rez.ro. Dovada in acest sens sunt primul apartament mostra in marime naturala din Bucuresti, apartamentele de tip Triplex sau Garden (apartamente pe trei sau doua niveluri, pornind de la nivelul solului) sau serviciul Customer Care care ghideaza rezidentii in procesul de luare in posesie a noii locuinte. La toate acestea se adauga privelistea catre Lacul Tei, spatiul de joaca pentru copii, sala de fitness si terenul de squash.

Toate aceste initiative au luat nastere din dorinta dezvoltatorilor de a oferi viitorilor locuitori de la Emerald toate beneficiile unui proiect de lux. Pentru a desavarsi imaginea, arhitectii proiectului vor transforma gradina din interiorul proiectului intr-o oaza de liniste si relaxare, o adevarata gradina feng shui. Elementele folosite sunt reprezentate de alei placate cu marmura, perdele de apa verticale si orizontale, aranjamente de pietre, arbusti si flori. Principalii beneficiari ai acestui decor vor fi locuitorii apartamentelor Triplex si Garden, care pornesc de la nivelul solului si au acces direct catre gradina.

“Aceasta gradina va fi unica prin frumusetea sa, oferind viitorilor rezidenti Emerald liniste si relaxare dupa programul incarcat de peste zi sau in weekend. Cei care cumpara la Emerald nu trebuie sa-si faca probleme - costurile unei astfel de gradini nu vor mari cheltuielile de administrare ulterioare: am decis sa facem o astfel de amenajare din dorinta de a termina acest proiect cu aceeasi idee cu care am inceput: Emerald este un adevarat proiect de lux, in care fiecare element este cu totul deosebit”, a declarat Monica Neamtu, Director General Brooklyn Investment.

Emerald Residences este unul dintre cele mai inovatoare proiecte rezidentiale de pe piata imobiliara din Bucuresti, cu termen de livrare in primavara acestui an. Dovada in acest sens sunt primul apartament mostra in marime naturala din Bucuresti, apartamentele de tip Triplex sau Garden (apartamente pe trei sau doua niveluri, pornind de la nivelul solului) sau serviciul Customer Care care ghideaza rezidentii in procesul de luare in posesie a noii locuinte. La toate acestea se adauga privelistea catre Lacul Tei, spatiul de joaca pentru copii, sala de fitness si terenul de squash, informeaza SmartFinancial.

"Toate aceste initiative au luat nastere din dorinta dezvoltatorilor de a oferi viitorilor locuitori de la Emerald toate beneficiile unui proiect de lux. Pentru a desavarsi imaginea, arhitectii proiectului vor transforma gradina din interiorul proiectului intr-o oaza de liniste si relaxare, o adevarata gradina feng shui. Elementele folosite sunt reprezentate de alei placate cu marmura, perdele de apa verticale si orizontale, aranjamente de pietre, arbusti si flori. Principalii beneficiari ai acestui decor vor fi locuitorii apartamentelor Triplex si Garden, care pornesc de la nivelul solului si au acces direct catre gradina", se arata in aceeasi sursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.