Cei mai multi proprietari imobiliari amana tranzactiile pe timp de vara, perioada concediilor nefiind mereu una propice pentru achizitiile de locuinte.

Vila de 8 mil. euro in Dorobanti

Cea mai scumpa casa care a fost scoasa la vanzare in Bucuresti, in aceasta vara, este o vila din zona Dorobanti, construita in anul 1940, pentru care proprietarul cere 8 milioane de euro, potrivit datelor transmise Wall-Street.ro de catre imobiliare.ro. Vila (foto) are 20 de camere, noua bai si patru bucatarii, suprafata utila ajungand la 1.980 mp, scrie Wall-Street.ro.

In cazul apartamentelor, cel mai scump scos la vanzare este un penthouse din zona Nordului, al carui pret cerut este de 3,5 milioane de euro. Apartamentul, aflat intr-un imobil construit in anul 2005, are o suprafata utila de 562 mp si dispune de crama, jacuzzi si sauna.

15.000 euro pentru o garsoniera in Cotroceni

La polul opus, cea mai ieftina locuinta scoasa la vanzare in Capitala este o garsoniera semidecomandata din cartierul Cotroceni, pentru care proprietarul asteapta 15.000 euro. Garsoniera are o suprafata utila de 33 mp si se afla la ultimul etaj al unui bloc cu cinci niveluri construit in anul 1940.

Cea mai ieftina vila care a fost scoasa pe piata in timpul verii costa 40.000 euro si se afla in zona Rahova. Casa are trei camere si o suprafata utila de 64 mp, desfasurata pe parter si etaj.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.