Firma Victoria Holding, care administreaza centrul comercial City Mall, din cartierul Berceni, a cerut intrarea in procedura de insolventa pe data de 29 octombrie, la doar patru zile dupa ce fondul APN/UKA, proprietarul proiectului, a anuntat ca are de rambursat un credit de 40 milioane de euro catre UniCredit, iar valoarea mall-ului este de doar 35,4 milioane de euro.

In urma cu mai putin de o saptamana, fondul australian de investitii APN/UKA European Retail Trust, proprietarul City Mall, a anuntat ca are de rambursat pana la sfarsitul lunii noiembrie un credit de 40,1 milioane de euro catre UniCredit Bank Austria, scrie Wall-Street.

La data de 30 iunie, valoarea City Mall era de 35,4 milioane de euro
, potrivit fondului de investitii.

City Mall se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust, prin compania Victoria Holding S.A., administratorul direct al mall-ului. Fondul australian a devenit noul proprietar City Mall in toamna anului 2006, in urma achizitionarii partilor sociale ale Victoria Holding, tranzactia fiind estimata la 103,5 milioane de euro.

City Mall are o suprafata totala de 38.000 mp, dintre care 1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Printre chiriasii mall-ului se numara: Hondos Center, Motor Jeans, Camel Active, Meli Melo, Killtec, Stone Creek, Kenvelo, Office Shoes, Columbia Sportswear, Sprider, Benvenuti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skiny, Cityplex, Laser Maxx, KFC, Springtime, Burger King, City Bistro si Costa Cofee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.