Dupa ce criza financiara a triat si a adus preturile locuintelor la un nivel accesibil, cei interesati de cumpararea unui apartament pot profita de cele mai ieftine zone de locuinte din tara.
  • Brasovul este cel mai ieftin oras din punct de vedere al preturilor pentru apartamente pe metri patrati. Pretul de strigare al locuintelor din centrul orasului este de 840 euro/ mp, aceasta fiind cea mai scumpa zona a orasului, urmata de Racadau, unde pretul mediu al apartamentelor este de 700 euro/mp. Cel mai ieftin cartier din Brasov este Bartolomeu, unde metrul patrat se vinde cu un pret mediu de 495 euro, potrivit datelor furnizate de magazinuldecase.ro.
  • Brasovul este urmat de Sibiu in topul celor mai ieftine zone rezidentiale din tara, pretul mediu de strigare in cartierul Ciresica, unul dintre cele mai ieftine cartiere din Sibiu, fiind de 560 euro/mp. Cea mai scumpa zona este centrul Sibiului, cu un pret mediu de 922 euro/mp.
  • La fel ca si in Sibiu, centrul orasului Ploiesti, cuprinzand zone precum Bulevardul Republicii, Cantacuzino, Piata Mihai Viteazul si Caragiale, este de departe cea mai scumpa zona, cu un pret de strigare de 1.056 euro/mp. Cel mai ieftin cartier din Ploiesti din punct de vedere al preturilor pe mp este Cartierul Sud, unde pentru un apartament se cere 800 euro/mp.
Citeste integral topul celor mai ieftine zone de locuinte din tara pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.