Dupa aproape doi ani de criza, bilantul pietii imobiliare arata o reducere a preturilor chiar si la cele mai valoroase locuinte. In topul celor mai scumpe case scoase la vanzare la nivelul Bucurestiului, pe primul loc se situeaza doua imobile cu istorie din zona centrala.

  • O oferta vizeaza un imobil monument istoric situat in zona Parculului Cismigiu. Imobilul este alcatuit din trei corpuri si are un numar total de 28 de camere. Suprafata terenului este de 960 mp, iar suprafata construita de 1.400 mp, amprenta la sol fiind de 400 mp. Locuinta se ridica in prezent la un pret de 8,5 mil. euro, scrie Capital.
  • O vila din Piata Victoriei, 8,5 mil. euro. Pretul este negociabil, dar a ramas neschimbat din octombrie 2008. Vila de 16 camere, are in componenta sase bai si o bacatarie, si este situata in zona Victoriei. Locuinta are o suprafata de 1.330 mp si este construita pe un teren de 1.000 mp. Imobilului, dispus pe demisol, parter, etaj si mansarda, i-au fost aduse imbunatatiri si beneficiaza de dipozitive moderne de genul: aer conditionat, sistem de alarma sau supraveghere video.
  • Construit in 1950 in zona Victoriei, imobilul de 8,2 milioane de euro are in componenta 19 camere si se afla in patrimoniul cultural al statului. Cladirea a fost renovata recent si beneficiaza de utilitati moderne. Are o suprafata utila de 1.455 mp si se vinde impreuna cu un teren de 1.076 mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.