Va prezentam un nou sistem de constructii prefabricate ce combina principiile arhitecturii ecologice cu designul modern menit sa asigure cerintele stilului de viata contemporan.

Sistemul LivingHome

Constructorul LivingHome combina constructiile prefabricate eficiente, cu arhitectura rafinata si cu dedicarea fata de dezvoltarea durabila, cu scopul de a asigura o calitate ridicata, un impact minim asupra mediului inconjurator si un produs arhitectural eficient din punctul de vedere al costurilor si timpului de constructie, demonstrand faptul ca in mod cert exista alternative la modul de constructie traditional la fata locului.

Sistem de constructie hibrid

Sistemul de constructie LivingHome utilizeaza otel structural extrem de usor pentru realizarea cadrului fiecarui modul si panouri de lemn atent proiectate pentru a le inveli. Unele dintre module necesita un grad ridicat de finisare, precum bucatariile si baile.

Mai multe detalii despre acest nou sistem de constructii, gasiti aici.

Extindere

O data cu realizarea unei astfel de case, sistemul de constructie hibrid ii adauga o noua caracteristica extrem de importanta - capacitatea de a se adapta in mod eficient noilor nevoi de viata ale beneficiarilor. Panouri si module aditionale pot fi achizitionate, marind dimensiunile locuintei in functie de necesitati.

Mai multe informatii despre modalitatile de extindere, gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.