Banesa Shopping City, Sema Parc, Emerald Residences sau Cefin Logistics Park Bucuresti se numara printre cei care au fost premiati de catre publicatie regionala Central & Eastern European Construction & Investment Journal (CEE CIJ) in cadrul Galei Premiilor CEE CIJ pentru piata imobiliara pentru piata imobiliara din Romania.

River Invest, desemnat Dezvoltatorul Anului

River Invest si Sema Parc, proiectul imobiliar pe care compania il dezvolta, si-au adjudecat premiile “Dezvoltatorul Anului” si, respectiv, “Cel mai bun proiect de office building”. Sema Parc este amplasata pe 42 de hectare situate pe malul drept al raului Dambovita si include patru cladiri pentru birouri de clasa A, cu suprafata totala de 363.950 mp, spatii comerciale de tip mall si hypermarket, toate pe 172.900 mp si un parc rezidential de 122.150 mp.

Primele doua cladiri de birouri din complexul Sema Parc, cu o suprafata de 50.000 de metri patrati, au fost vandute la sfarsitul anului 2006 pentru circa 90 de milioane de euro fondului de investitii austriac Europolis, divizia imobiliara a Investkredit Bank AG Austria.


DTZ Echinox a castigat premiul Cea mai Buna Agentie de Real Estate

In cadrul ceremoniei anuale, organizate de Roberts Publishing, jurizarea a fost asigurata de catre Fulga Dinu (Eurohypo), Sorin Nistor (River Invest), Helmut Neuabauer (Europolis), Stuart Powls (EC Harris), Vlad Dumitrescu (Prologis) si Bryan Jardine (Wolf Theiss).

Compania de consulultanta imobiliara DTZ Echinox a fost numita cea mai buna companie de real estate, pentru excelenta serviciilor si experienta pe piata locala de real estate in 2008.


Cine a mai fost premiat

Gala Premiilor CEE CIJ a avut loc pe data de 9 decembrie, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, reunind peste 250 de reprezentanti ai industriei imobiliare din Romania si din alte tari din regiune.

Nominalizarile au fost facute pentru categoriile: cea mai buna dezvoltare office, cea mai buna dezvoltare rezidentiala, cea mai buna dezvoltare de tip centru comercial, cea mai buna dezvoltare din domeniul depozitarii/ logisticii, cea mai buna dezvoltare imobiliara, personalitatea anului, dezvoltatorul anului si cea mai buna agentie imobiliara.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.