Drumul Taberei, Militari, Tei, Dristor, Iancului si Colentina sunt zonele unde se pot inchiria cele mai ieftine garsoniere din Capitala. Aici, pentru o garsoniera chiria medie este de 350 euro pe luna. In general pentru aceste oferte opteaza studentii sau cuplurile tinere, conform unui comunicat Coldwell Banker Affiliates of Romania.

In buricul Capitalei pentru aceeasi garsoniera nivelul chiriilor ajunge in medie la 500 euro pe luna, dar garsoniera este de regula mobilata modern.

Pentru apartamentele de 2 sau 3 camere, in zone precum Mosilor, Iancului, Dristor, Stefan cel Mare chiriile ating in medie aproximativ 400-900 euro, pentru locuintele utilate partial. In schimb, pentru apartamentele de 2 si 3 camere situate in Unirii, 13 Septembrie, Magheru sau Dorobanti chiriile ating in general scoruri de 800-1400 euro pe luna, fiind preferate in general de cetateni straini si de companii pentru angajatii lor de top.

Pentru apartamentele de patru camere, chiriile cresc, in zonele centrale ale Bucurestiului. pana la 2.200 euro pe luna, conditia fiind utilarea completa, si mobilarea moderna. Cine prefera sa stea intr-un penthouse in zona de centru a Capitalei trebuie sa scoata din buzunare lunar peste 2000 de euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.