Incepand cu 1 februarie 2009, dezvoltatorul GLS Invest va incepe lucrarile de executie pentru complexul de birouri pentru IMM-uri, Shine Executive Apartments. Proiectul va fi situat in centrul capitalei, iar termenul de finalizare este mai 2010, a anuntat dezvoltatorul intr-un comunicat.

Shine Executive Apartments este un nou proiect GLS Invest localizat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, in imediata vecinatate a bulevardului Dacia. Cladirea va avea S+P+6 in suprafata totala de 2000 mp. si va contine apartamente in care vor putea functiona sedii de companii din categoria IMM.

Lucrarile de executie vor incepe pe data de 1 februarie 2009 si vor dura 16 luni. Terenul pe care se va construi proiectul este proprietatea SC General Lux Service care va fi si antreprenor general. GLS Invest propune pentru vanzare acest imobil catre un investitor care ulterior sa inchirieze apartamentele sau sa le revanda. Pretul solicitat de dezvoltator este de 4.300.000 eur + TVA.

Gls Invest, departamentul de investitii al General Lux Service srl a lansat de curand doua proiecte industriale - GLS Industrial Park si GLS Logistic Park in Estul Bucurestiului si este pe ultima suta de metri cu vanzarea apartamentelor in Shine Residence, localizat in zona Titan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.