La City Mall s-a lansat prima arena de laser tag din tara prezenta intr-un mall. In afara de cei de la LaserMaxx, in City Mall vor putea fi gasiti de acum incolo si cei de la Euromall si Sea of Spa, se anunta intr-un comunicat de presa.

"Ne bucuram sa anuntam noi chiriasi care acopera nevoi din domenii diferite, de la achizitie de electronice, produse cosmetice si pana la intregirea ofertei actuale de entertainment. Laser tag-ul este un joc hi-tech indoor, de tip combat, care se bucura de mare audienta in randul celor interesati de senzatii tari. Spatiul amenajat de LaserMaxx in City Mall este ofertant si cu siguranta va atrage un public numeros", a declarat Mihai Agaficioaia, director general City Mall.

LaserMaxx, un nume cunoscut pentru evenimente si petreceri inedite, a deschis in City Mall prima arena de laser tag din tara, prezenta intr-un mall.

Arena de laser tag are o suprafata de 1000 mp ce include spatiul de joc efectiv si zona de bar. Decorul reproduce spatiul unei fabrici, metalul si sticla fiind principalele elemente. Mobilierul este unicat, conceput si executat special pentru LaserMaxx.

Doritorii au la dispozitie 22 de echipamente de laser tag, insa, in acelasi spatiu, pot gasi jocuri precum LaserSniper, hockey table, fusbal, professional darts si Wii.

Alaturi LaserMaxx, si cei de la Euromall si Sea of Spa reprezinta o premiera. Euromall fiind primul magazin de prezentare al site-ului de achizitii euro-mall , in timp ce Sea of Spa este primul magazin al lantului prezent intr-un mall, specificul magazinului fiind comercializarea de produse cosmetice de la Marea Moarta.

City Mall a fost lansat in octombrie 2005, in apropiere de Piata Unirii. Are o suprafata totala de 38.000 mp, dintre care 1.000 mp sunt terase pentru public si este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje.

Mall-ul se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust prin compania Victoria Holding S.A., administratorul direct al mall-ului. Fondul gestioneaza 36 de mall-uri cu peste 800 de chiriasi in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.